Cari Artikel

Wednesday, September 11, 2019

Apehal bengkel kereta nie Haa???


Apehal bengkel kereta nie Haa??? Dah la milik Muslim, buat keja siap pastu... Nak kena viral dah bengkelnie tak leh tahan dah mcm nie.



Aku nak viral bengkel melayu ni biar semua org tau apa yg aku alami. Semalam aku hantar kete kat bengkel ni utk repair power window yg tk function. Bengkel ni nampak sebok bnyk kete dan pomen tu ckp tk sempat siap sbb dah lewat.

Aku terpaksa tinggalkan kete kat bengkel sbb power window dah turun tk mau naik. Takut kena banjir bila hujan turun terpaksa aku balik umah naik grab.

Arini aku datang bengkel tengok diorang dah bg barai pintu kete aku. Pastu pasang balik siap semua pomen terus bg kunci kete kat aku. Dah siap katanya. Aku tanya berapa kos?

MasyaAllah dia cakap, TAK PAYAH BAYAR. Takde apa yg rosak dan diganti, cuma wayar switch longgar dia pasang balik bg ketat jer.

Kalau kedai lain kompom kena PAW paling kurang 30-40 hengget sbb buang masa dia buat keje, upah parking satu malam dlm bengkel lg. Tolong la support bengkel org kita, masih ada lg yg jujur diluar sana.

Ni lokasi bengkel yg sy maksudkan.
FZ Auto Pro Servis
4, Jalan Utama 2/12, Taman Perindustrian Puchong Utama, 47100 Puchong, Selangor
03-8068 5479
https://maps.app.goo.gl/G21SP

Kredit : Hamdan Abd Manan.


Dah Lama Gemuk Kan? Nak Kuruskan Badan?
Klik Banner Diatas

No comments:

Post a Comment

Follow My Twitter http://twitter.com/iskandarX @iskandarX
Follow My Facebook http://facebook.ocm/iskandarX
Follow My Blog http://feeds.feedburner.com/IskandarxSociety-MakeMoneyOnlineIskandarxStylo
Follow Me on Google ++ https://plus.google.com/u/0/102871867053782912924
Jika Artikel ini Memuaskan Hati Anda, Sila Tulis Review Untuk Kami di: http://www.alexa.com/write/review/iskandarx.com.my

Please Use Proper Words To Comment. Do not put your site or any url link inside comment box please or I will remove the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...